HTML

A Fehér Ház folyosói

Blog az amerikai politikáról a magyar olvasók számára. Célunk kettős. Hosszabb elemzésekben megpróbálunk a dolgok mögé nézni, nem elsősorban az eseményeket bemutatni, hanem azok okait, valamint az okok és az események láncolatát. Másrészt rövid cikkekben felvillantunk történéseket, híreket, pletykákat is akár, amelyek éppen aktuálisak Washing- tonban, hogy a magyar olvasók ne csak Obama, Clinton és Palin nevét ismerjék az amerikai politikusok közül.

Facebook

Amerikai politika.

2011.02.10. 09:48 jlyman

Nőügy miatt lemondott egy republikánus kongresszusi képviselő

Címkék: botrány képviselő republikánus megcsalás lemondás nőügy

Chris Lee New York állam 46 éves, nős republikánus képviselője a tegnapi napon lemondott tisztségéről. Az ok, hogy válaszolt egy társkereső hirdetésre ("34 éves nő keresi olyan anyagilag és érzelimel biztos férfi társaságát, aki nem úgy néz ki, mint egy varangy"). 

A képviselő Lee válaszolt, mint 39 éves elvált lobbista. Ez talán még nem is lett volna gond, de elküldte az alábbi roppant tiszteletreméltő fényképet is (a saját gmail címéről, amihez a képviselői facebook profilja is rendelve van. - mit mondjak, nem túl okos.)

Aki kiváncsi ezen a linken elolvashatja az egész levelezést, amit nyilván a hölgy szivárogtatott ki némi dollárért cserébe. Nincs benne semmi túl érdekes, se közvetítő, se kurva, se perverziók. Régi vágású hazudozás, mint általában, amikor egy férj készül megcsalni a feleségét... 

Először persze jött a tagadás, feltörték a gépét, aztán pár órával később a lemondás.

Hogy egy ilyenért le kell-e mondani, azt mindenki saját értékítéletére bízom. Amerikában szokás. Nálunk nem, gondolunk csak Deutsch Tamásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://whitehouse.blog.hu/api/trackback/id/tr352651068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása